Аренда яхт

Welcome! Forums General Discussion Аренда яхт

• This topic is empty.
Viewing 2 posts - 2,801 through 2,802 (of 2,802 total)
  • Author
    888starz_ujkn
    Guest

Klikam tu jakies trzech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec moge cos powiedziec od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tys. pozycji, choc szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie nawet na LTE.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz global app[/url] zanim wplace.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place karta — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na androida dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — dalej tam klikam, ale bez euforii.

#207951 Reply
    888starz_btkn
    Guest

Klikam tu z trzech miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest duzo — podobno jakies 6 tys. pozycji, chociaz realnie i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.

Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz aplikacja ios[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na androida dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — zostaje, ale bez euforii.

Viewing 2 posts - 2,801 through 2,802 (of 2,802 total)
Reply To: Reply #156323 in Аренда яхт
Your information: